Aktivní víkend a splnění licenčních běhů

14.11.2010 17:00

Až nezvykle teplý listopadový víkend jsme strávili hodně aktivně. V sobotu jsme s psisky vyrazili na brněnskou přehradu projít se zase po delší době kolem vodní plochy. Protože jsme na místo dorazili něco po poledni, nebyl tam téměř nikdo a volného prostoru jsme si užívali plnými doušky. Přehrada je zase na zimu upuštěná a tak jsme brázdili její dno. Reda byla z vody jak jinak než nadšená a Brutík se taky netvářil, že mu koupání vadí. Strávili jsme tam nádherné odpoledne a taky se pokusili Redu s Brutem vyfotit vedle sebe. Takhle to oběma vedle sebe sluší :-)

Brutík už Redu ve velikosti více než dohnal a asi je na čase, přestat mu říkat náš malý :-)

V neděli jsem sama s psisky vyrazila brzy ráno směr Kozlov u České Třebové na Anubis Cup - poslední bodovací závod v coursingu v tomto roce. Reda si tam měla odběhnout chybějící dva licenční běhy k tomu, abychom si mohli vyřídit licenci a běhat už mezi profíky. Mlhavé ráno se vyklubalo v nádherný slunný den a nebýt nepříjemného větru, bylo by velké teplo. Dopolední dráha byla velice náročná, dlouhá a psi vybíhali do relativně prudkého kopce. Tady Reda běžela solo běh a jsem za to moc ráda. Ke konci se i sama trochu ztratila a střapeček dlouho hledala očima, ale nakonec doběhla a pěkně zakillovala. Druhá odpolední dráha už byla podstatně kratší, ale za to techničtější. Reda se na start postavila ve trojici s jack russlem a kokršpanělkou. tTchnické dráhy jí jdou a evidentně baví. Své soupoře vysloveně strčila do kapsy a to nejen rychlostí. Škoda, že to byl "jen" licenční běh. 

Za oba běhy máme tedy splněno a teď už stačí jen vyřídit samotnou licencii. Jakmile licenci obdržím, hned ji sem samozřejmě dám.

Děkuji organizátorům Anubis Cupu za výborné prostředí a téměř bezchybnou organizaci běhů. Všechno probíhalo bez zbytečných průtahů a hladce. Díky!

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Petra Kratochvílová, Všechna práva vyhrazena