Brněnský zajíc a licenční běh coursingu

15.08.2010 10:00

I když bylo nedělní ranní počasí hodně zatažené a vypadalo to, že bude každou chvilku pršet, vyrazili jsme na letiště v Medlánkách na coursingový závod Brněnský zajíc. Byli jsme sem s Redou přihlášení na náš první licenční běh. Závod začal až v pozdních dopoledních hodinách, protože nad Medlánkama se přehnala ještě po ránu bouřka a tak se namísto dvou běhů běželo jen jednou. Reda si zaběhla svůj první licenční běh ze tří a to běh párový. Běžela s Bree, stafbulkou kamarádky Míši. S radostí můžu oznámit, že první licenční běh zaběhla moc pěkně a máme jej splněný. Těsně před killem za sebou ucítila pach pánečka, který pomáhal natahovat dráhu, a musela ho jít samozřejmě zkontrolovat. Tak máme poučení pro příště, páneček na dráze není dobrá volba :-)

Brutík byl samozřejmě s námi a pojal to vyloženě socializačně. :-) Opět se projevil jako sebevědomý chlapík a vše zvládl levou zadní :-)

Vzhledem k vybitým bateriím na našem foťáku můžete mrknout na fotky Míši, která byla tak laskavá a foťák Michalovi na chvíli půjčila :-) svozilka.rajce.idnes.cz/Vikend_Brno_-_14._a_15.8.2010/

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Petra Kratochvílová, Všechna práva vyhrazena