Brutus - 9 měsíců

25.02.2011 18:00

Brutík nám vyrostl ve velkého chlapa a dovršil věk 9ti měsíců. Redu už jednoznačně prevyšuje a je na první pohled vidět, kdo je tedy pán. :-) Měří necelých 41 cm mým nepříliš přesným měřením a váží necelých 19 kilo. Na svůj věk je velice hezky nasvalený a kompaktní.

Povahově je to naprosto úžasný pes. Je to kliďas, absolutně nic neřeší, nechá sebou bez problémů jakkoliv manipulovat, hrozně rád se mazlí. Oproti tomu se ale dokáže pěkně rozjet při sportech - ať už se jedná o peška, míček nebo střapec. Je to taky velký skokan, bez problémů už teď vyskočí do výšky 140 cm. Samozřejmě to se zátěží nijak nepřeháníme, na to má Brut ještě spoustu času. Také na cvičáku je Brutík moc šikovný a cvičení ho vyloženě baví. Je hodně žravý, takže upoutat jeho pozornost opravdu není problém. :-)

Krásný postřeh měla Míša Koucká, Brutíkova spolumajitelka, když našla fotku Brutíkova otce Quinlent Connemara ve stejném postoji. Podoba se tam rozhodně nedá zapřít, kostru má Brut kompletně po otci :-) Posuďte sami.

Brutus:

Connemara:

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Petra Kratochvílová, Všechna práva vyhrazena