Intercanis Brno

27.06.2009 00:00

V dusném sobotním dni se na brněnském výstavišti konala mezinárodní výstava psů Intercanis. My jsme se přihlásili do třídy dorostu a bylo to pro nás tedy opět jen zkouškou na další výstavu, kde už budeme ve třídě mladých a půjde do tuhého. :-) Naneštěstí začala Reda ve čtvrtek hárat a tak byla naše účast na výstavě hodně ohrožená. V sobotu ráno jsme se nakonec rozhodli, že i tak půjdeme, protože hárání teprve začínalo a Redula ještě příliš nekrvácela.

V naší třídě s námi byly další dvě fenečky a tak jsme mohli skončit nejhůře třetí. Posuzovalo se celkem kolem 50ti psů a proto v našem kruhu nejdříve šli Američtí stafordšírští teriéři. Měli jsme tedy spoustu času na přípravu a Reda se mohla v klidu okoukat a vyhrát s ostatními. V kruhu už jí to pěkně šlo a dokonce jsme zariskovali a vystavovali na výstavním vodítku. Nakonec je výsledkem VN 2 s pěkným posudkem k stavbě těla a pevnému hřbetu. Posuzovala paní Tichá a to velice přístě, proto si VN dost vážíme.

Fotek jsme nadělali spoustu a výběr z nich můžete vidět zde: picasaweb.google.cz/polus.michal/BrnoIntercanis2762009#

Michal natočil i video: 

Potkali jsme se i s bráškou Redulky, pesjkem Lukym, který je opravdu moc pěkný a zlatá tečka na čele je naprosto dokonalým poznávacím znakem (z foto bohužel není patrné, Redula se mu moc líbila :-) Na výstavě získal VN1!

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Petra Kratochvílová, Všechna práva vyhrazena