Klubová výstava Mladá Boleslav a výlet do Českého Ráje

11.04.2009 00:00

Na naši premiéru ve výstavním kruhu jsme se vydali do od Brna vcelku vzdálené Mladé Boleslavi na klubovou výstavu. Musím se přiznat, že příprava na kruh u nás moc neprobíhala a tak jsem ani nečekala žádné super výsledky. Zařazeni jsme byli ve třídě štěňat a šlo tedy opravdu hlavně o to si to vyzkoušet. Protože se jednalo o klubovou výstavu, psi a feny měli vlastní kruh (v každém byla obrovská konkurence více než 60ti psů). Pro nás to znamenalo to, že nastupujeme do kruhu jako první. To byla u rozvířeného štěněte trochu nevýhoda, protože Redula se ještě neokoukala a tak se v kruhu nebyla schopná vůbec soustředit. Zkrátka to na ni bylo moc rychlé a příliš mnoho vjemů okolo. Výsledkem byla známa VN4 ze 4 feneček. Posudek však neměla špatný.

Prostředí výstaviště v Boleslavi bylo překrásné, náš kruh byl venku a opět se vydařilo počasí. Popovídali jsme si s chovatelkou a potkali řadu zajímavých lidí. Den se prostě vydařil bez ohledu na výsledek v kruhu :-)

Fotky z výstaviště: picasaweb.google.cz/polus.michal/MladaBoleslavVystava042009#

Když už jsme dojeli tak daleko, rovnou jsme přejeli do Českého ráje a udělali si velikonoční dovolenou. Celé dny jsme strávili venku a Redulka už byla asi ráda, že v pondělí jedeme domů, kde si odpočine. Po cestě domů jsme se zastavili na Máchově jezeře a Redula si poprvé vyzkoušela, co je to plavat. Byla z toho ze začátku trochu ve stresu a k plavání musela sebrat veškerou odvahu, ale pár temp udělala a i to nám pro začátek udělalo velikou radost.

Fotky z Českého ráje: picasaweb.google.cz/polus.michal/CeskyRaj042009#

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Petra Kratochvílová, Všechna práva vyhrazena