Nový člen smečky, uchovnění Bruta a splnění coursingové licence

28.11.2011 14:58

Po delší odmlce jsme tu s o to důležitějšími novinkami. :-)

Nový člen smečky

Naše smečka se rozrostla tentokrát v té lidské části když v pondělí 31.10.2011 v 8:00 na svět přišel náš syn Oliver. Psiska se s ním seznámila hned po příchodu z porodnice a dle očekávání mimčo přijali naprosto bez problémů a radostně si ho očichávali. Teď už je pro ně nedílnou součástí domácnosti a nijak je nevzrušuje ani urputný pláč Oliverka. Už se těšíme, až prcek trochu povyroste a bude pro psy adekvátnějším parťákem pro hry :-)

Brutus chovným psem

S radostí oznamujeme, že ke dni 18.10.2011 se Brutus (Quinlent Mc Fearless) stal oficiálně chovným psem. Po zrušení popisných svodů se nám uchovnění zjednodušilo a tak už nyní je Brutík ženichem s papírama :-) Po uchovnění a dovršení 18ti měsíců věku nás čekají další kroky ve formě zdravotních testů. Necháme Bruta otestovat na genetické choroby, projde testem na vady srdce, krevním rozborem a rentgeny kloubů. Předpokládáme, že by všechny testy mohli být hotové v průběhu ledna 2012. O výsledcích budeme samozřejmě informovat.

Brutus - splnění coursingové licence

Už začátkem října si Brut splnil svůj poslední licenční běh coursingu a splnil tak podmínky na udělení coursingové licence. Na licenci samotnou ještě čekáme, ale už teď pomalu plánujeme aktivity na rok 2012 a máme radost, že ho budeme moci hlásit na všechny závody společně s Redou. Brutík se k licenci musel vyloženě proběhat, protože zpočátku mu to až tak dobře neběhalo a zájem o střapec u něj nebyl tak velký. Ale čas vše změnil a Brut dozrál a teď už se za své běhy nemusí ani trochu stydět. Těšíme se na novou sezonu závodů a tréningů :-)

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Petra Kratochvílová, Všechna práva vyhrazena