Víkend jak má být

25.04.2010 18:00

Prosluněný a teplý víkend jsme si pořádně užili a trávili jsme co nejvíce času venku a především s ohledem na Redulku u vody.

V sobotu jsme kamarádce Evě hlídali fenku JRT Ebinku a tak jsme šli holky unavit na procházku kolem Bílého potoka za Veverskou Bytýškou. Nakonec jsme nachodili něco kolem 8 kilometrů (kolik toho uběhali feňule si ani neodvažuju tipnout) a strávili jsme tam celé odpoledne. Holky se dosytosti vyřádili ve studené vodě potoka a tak se po nich po příchodu domů slehla zem. Obě únavou téměř okamžitě usnuly. :-) Všechno jsme samozřejmě jako vždy dokumentovali: picasaweb.google.cz/polus.michal/DenSEbinou20100424_1#

Neděli jsme po sobotním zápřahu udělali spíš v lehčím stylu a šli jsme se na chvíli podívat na Brněnskou přehradu. Chtěla jsem Redu trochu šetřit, ale to by moje plány musela být schopná akceptovat. Jakmile uviděla vodní hladinu, vzbudili se v ní všichni čerti a z vody už nevylezla. :-) Byla by schopná do nekonečna aportovat z vody a plavat do úmoru. Chovatelka nám zamlčela, že nám prodává psa kříženého s obojživelníkem :-) Fotky ještě zpracováváme, ale určitě sem co nejdříve vložím odkaz.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Petra Kratochvílová, Všechna práva vyhrazena