Víkend v Jeseníkách

03.07.2009 00:00

Po velice náročném hledání chaty pokud možno na samotě a s ochotou ubytovat dva psy, jsme opět s Janou, Jirkou a Bonnie vyrazili směr Jeseníky. Chata ležela na konci malé vesničky a byla to opravdu téměř samota. Oplocený zatravněný pozemek byl rájem pro holky, které tam lítali a hráli si celé tři dny, na které jsme sem přijeli.

První den jsme si udělali výlet na Borůvkovou horu, která byla od naší chaty 5 km a jak jinak než do kopce. Lesy byly krásné a velká část cesty vedla podél průzračně čistého potoka. Našli jsme krásné místo plné jak jinak než borůvek, které jsme si ale nakonec pořádně nenatrhali, protože se za námi hnal bouřkový mrak. Rozhledna na Borůvkové hoře byla krásně zpravená a celkově se výlet moc povedl.

Druhý den jsme se jeli podívat na trochu kultury do blízkého Javorníka na zámek Jánský vrch. Zastihla nás ta hrozná bouřka, kterou jsme naštěstí přestáli v zámecké restauraci. Pak už jsme se celý den jen váleli, grilovali a hráli si s holkama.

Po cestě domů třetí den jsme se zastavili na Ramzové a chlapy si zajezdili na čtyřkolkách bez motoru. To už se ale výlet blížil ke konci a nás čekala náročná cesta domů. Pro Janu a Jirku bohužel okořeněná pokutou za rychlost :-(

Fotky z víkendu jsou tady: picasaweb.google.cz/polus.michal/Jeseniky072009#

Holky si celý víkend užili a až na jeden konflikt o kost vše proběhlo hladce. Podařilo se nám je vyhecovat k přetahování o disk a Michal to celé natočil: Doporučuji pustit si to se zvukem :-)

 

A takhle pěkně spolu umí holky odpočívat.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Petra Kratochvílová, Všechna práva vyhrazena